Yogalärarutbildning, Hatha med terapeutisk inriktning 200 h

 

Denna 200 timmars diplomerande yogautbildning är för dig som vill fördjupa din kunskap om yoga, lära känna dig själv och din kropp bättre samt få verktyg att bygga klasser utefter dina elevers olika behov och kroppar. Detta är en utbildning för dig som vill fördjupa din egen yogapraktik eller undervisa och hålla klasser. Vi lägger stor vikt vid anatomi och anpassningar efter kroppens behov.

Du behöver inte ha någon yogaerfarenhet innan, alla är välkomna att delta i utbildningen.

Yogaformen är terapeutisk hatha.

Av dessa 200 timmar är 160 timmar lärarledda och 40 timmar hemmastudier och egen yogapraktik. Lärarledda timmarna är en mix av teori och praktik.

 

Utbildningens innehåll:

  • 6 fysiska träffar tors-sön med undervisning i pedagogik-rollen som yogalärare, anatomi, filosofi, asana, chakran, pranayama, meditation och mycket mer
  • Träna på att hålla klasser mellan träffarna
  • Vägledning under hela utbildningen och efter
  • Digitalt material inför varje tillfälle
  • Diplomering

 

Pris

39 900 kr, varav 4000 kr sätts in direkt vid anmälan på bankgiro 725-0525 (Hälsa och yoga i Roslagen AB).

Faktura skickas på resterande summa och ska betalas i tid. Vill du dela upp din betalning går det bra, men då tar vi 10% extra. Hör av dig till Cecilia på mail så löser vi det.

Early bird vid anmälan och betalning innan 1/5 ger 4000 kr rabatt

 

Datum för träffar ht 20-vt 21   Tider kl 9-17

27/8-30/8   
1/10-4/10   
5/11-8/11       
7/1-10/1     
4/2-7/2 
22/4-25/4

BOKA HÄR

 

Lärarna

Lärare på denna utbildning har omfattande erfarenhet av att både vara praktiserande yogis och guidande yogalärare. De har jobbat med att stötta och guida olika behov i många år.

Cecilia Hedström
Yogalärare, kraniosakral terapeut, massör, aromaterapeut.

Cecilia har med sina många år som yogalärare blivit en uppskattad och populär lärare. 2017 vann hon utmärkelsen Årets barnyogalärare på yogagalan och var även nominerad till Årets yogalärare.
Hon har totalt över 1200 timmar yogautbildning i bagaget bland annat inom Mediyoga, Kundalini, Yinyoga, Hatha, Barnyoga och meditation. Hon har jobbat som yogalärare sen 2008 varav de senaste 8 åren på heltid och driver sedan 2014 studion Yogabolaget. Utöver detta har hon flera utbildningar i alternativ medicin och behandling samt har en bakgrund i sjukvården.
Cecilia håller också utbildning i terapeutisk barnyoga och leder yogaresor till Bali ett par gånger per år i egen regi.   Hon samarbetar även med Ving och anordnar yogaresor med dem.     Den fritid som blir kvar efter yogaklasser och resor tillbringas hemma i huset med odling, pudlar och höns.
Cecilia@yogabolaget.se

 

Niklas Elgeryd
Yogalärare, movementinstruktör och fridykningsinstruktör.

Niklas älskar att lära människor ta mer kontroll över sina kroppar och hjärnor i stressfulla och krävande situationer. Oavsett om stressen kommer från att vara uppochner i ett handstående, att du fridyker djupare än du någonsin gjort eller om någon försöker sparka dig i ansiktet i en thaiboxningsring. För honom är alla de här situationerna bra tillfällen att dyka djupare in i dig själv och lära känna dig själv bättre.
Han har jobbat heltid som fridyknings-, yoga- och movementinstruktör sedan 2012 och pendlat mellan Stockholm och Bali för att jobba med yoga- och fridykningsutbildningar.
Målet med hans sätt att träna och lära ut är att du ska bli bättre på att använda kropp och hjärna på ett funktionellt och effektivt sätt, inte bara i extremsportssituationer utan även i vardagen. Det kan vara allt ifrån att lära dig sitta i en djup squat eller andas korrekt till mer avancerade rörelser som handstående, jonglering och parkour.
När han inte lär ut så är han del av en bryggarduo som gör sin egen kombucha på Södermalm i Stockholm.
elgeryd.movement@gmail.com

 

Michaela Elgeryd
Fysioterapeut, yogalärare och diplomerad massör.

Michaela jobbar som legitimerad fysioterapeut och har ett intresseområde mot idrottsskador och barn- och ungdomar. Hon är utbildad yogalärare inom Hatha via Yoga Medicine och hon håller både klasser och workshops där hennes kunskaper som fysioterapeut utgör grunden.
Hon jobbar med ungdomslandslagen i basket och reser runt i Europa under stora delar av sommarhalvåret för att följa dem på träningsläger och turneringar. På hemmaplan jobbar hon med Hammarby handboll.     Michaela har de senaste åren pendlat mellan jobb som fysioterapeut i Stockholm och jobb med yogautbildning i Indonesien.
michaela.elgeryd@gmail.com

 

Utbildning kommer även erbjudas en månad intensivt på Bali i mars 2021 , då med hemstudier före och efter. Datum och länk för anmälan med den kommer inom kort

 

Återbetalning

Vi gör inga återbetalningar i och med att vi planerar och lägger tid på varje elev och har begränsat med antal platser. Anmälan är bindande men ej personlig. Om du mottagit bekräftelse för att hålla din plats, godkänner du att betala resten av din faktura i enlighet med betalningsplanen.

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till oss!