.

Cecilia är hjärtat i studion. Hon driver Yogabolaget och henne hittar ni nästan varje dag i studion. Hon håller klasser för alla,allt från barnyoga till mer avancerade klasser. Även utbildningar,  kurser och Yoga resor.
”Yoga för mig är allt jag gör, från det jag vaknar på morgonen till jag går och lägger mig. En livstil och så mkt mer än bara asanas (rörelser). Alla kan yoga och att nå ut med det är syftet med Yogabolaget. Så varmt välkomna till oss”
Cecilia

 

 
 
Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, utomhus och närbild
Tommy är en av våra Kundaliniyoga lärare
”För mig är yoga och naturen det som kopplar samman kropp och själ. Kundaliniyoga ger mig möjligheten att hitta det som balanserar arbete, familj och egentid. Det finns inget bättre än att landa på mattan och bara släppa taget. ”
Tommy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Med sin härliga energi håller Yvette slowflow, restorative och gravid yoga.
”Yogan är ett sånt härligt verktyg som alltid finns där, genom livets toppar och dalar, som en trogen vän vid min sida. Jag älskar att få dela yogan med andra och jag hoppas att vi ses i yogasalen!” Yvette

 
 
 

 

Bilden kan innehålla: 1 person, närbild och utomhus
Annmarie är en mycket uppskattad lärare hos oss. Hon leder  hatha och yinyoga.
”Yoga för mig är att öppna upp en hel låda full med verktyg som jag mår bra av och som hjälper mig att förebygga och öka min hälsa.
På mattan vill jag skapa ett djupare lugn och en stark och smidig kropp så att jag kan leva mitt liv på det sätt jag vill.”
Ann-Marie