.
Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, sitter, gräs, utomhus och natur
Cecilia är hjärtat i studion. Hon driver Yogabolaget och henne hittar ni nästan varje dag i studion. Hon håller klasser för alla,allt från barnyoga till mer avancerade klasser. Även utbildningar,  kurser och Yoga resor.
”Yoga för mig är allt jag gör, från det jag vaknar på morgonen till jag går och lägger mig. En livstil och så mkt mer än bara asanas (rörelser). Alla kan yoga och att nå ut med det är syftet med Yogabolaget. Så varmt välkomna till oss”
Cecilia

 

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, himmel, hav, berg och utomhus

Magdalena har vart på Yogabolaget i många år och undervisar i Vinyasa.
” Yogan ger mig balans på alla plan i livet mentalt, psykiskt och fysiskt. Utmanar mig själsligt.”
Magdalena

 

 
 
 
.  
 
Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, utomhus och närbild
 
Kundalini läraren Hanna sjunger och spelar både instrument och Gong och överraskar dig med sin musik på en del av klasserna.
”Kundaliniyoga för mig är att bjuda in rörelse och flöde för att skapa balans i kropp, själ och sinne, och kraft att vara i det öppna hjärtat. Där möts vi. Kom och utforska med mig!”
Hanna
 
 
 
 
 
 
Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, utomhus och närbild
Tommy är en av våra Kundaliniyoga lärare  Honom hittar ni i studion på söndag kväll..
”För mig är yoga och naturen det som kopplar samman kropp och själ. Kundaliniyoga ger mig möjligheten att hitta det som balanserar arbete, familj och egentid. Det finns inget bättre än att landa på mattan och bara släppa taget. ”
Tommy
 
 
 
 
 
Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, sitter och inomhus
Med sin härliga energi håller Yvette hatha, restorative och mamma bebis yoga.
”Yogan är ett sånt härligt verktyg som alltid finns där, genom livets toppar och dalar, som en trogen vän vid min sida. Jag älskar att få dela yogan med andra och jag hoppas att vi ses i yogasalen!” Yvette
 
 
 

 

Bilden kan innehålla: 1 person, närbild och utomhus
Annmarie är en mycket uppskattad lärare hos oss. Hon leder morgonyoga, hatha och yinyoga.
”Yoga för mig är att öppna upp en hel låda full med verktyg som jag mår bra av och som hjälper mig att förebygga och öka min hälsa.
På mattan vill jag skapa ett djupare lugn och en stark och smidig kropp så att jag kan leva mitt liv på det sätt jag vill.”
Ann-Marie