YOGABOLAGET KIDS GRUNDKURS

En barnyogautbildning med terapeutiskt inriktning
med Cecilia Hedström

VARFÖR BARNYOGA?

I yogan får barnen utrymme att leka , vara kreativa, lära känna sig själva, varandra och livet i nya former. Syftet med barnyogan är att öka barnets välbefinnande och stärka självkänslan samt deras medvetenhet om kroppen. Barn utsätts för stress i olika former, yogan möjliggör för barn att hitta till ett lugn. Barnyoga skiljer sig från många andra aktiviteter eftersom den inte innehåller inslag av prestation utan skapar ett utrymme för barnen att vara.

Grundkurs

Utbildningen riktar sig till alla som har barn runt sig. För dig som redan är yogalärare eller arbetar med barn likväl dig som är förälder. Här får du prova enkla roliga yogasagor och övningar som du sedan får med dig hem. Sagorna är inspirerade av vår miljö runtomkring , djur, natur och fantasi. Du får enkla verktyg för att kunna yoga med barn hemma eller på skola, förskola mm. Balans, motorik, koordination, andning, mantran, rytmik, yogasagor och meditationer. Här får du grunderna i att kunna lära ut barnyoga. Vi går igenom syftet med barnyoga, rollen som lärare, lättare yoga anatomi, andningen, yogaövningar och sagor, meditationer med och utan musik och avslappning. Hur du bygger upp och lägger upp ett yoga pass med barn och mycket mer.

Utbildningen ger dig möjlighet att jobba med barn från ca 3 år upp till tonåren (basen i tonårsyoga mer ingående på den i fördjupningen), även hur du bemöter barn m handikapp

Grundkurs 4200 kr
Early bird 1000kr rabatt

Skolor mm har 1000 kr rabatt per person vid anmälan av minst tre lärare till samma kurs. Kan ej kombineras m andra erbjudanden

Nästa tillfälle på Yogabolaget, liten grupp max 14 deltagare i stor sal.


 25-26 mars tider lördag kl 10-16 sön kl 9-15
Early bird tom  15/1
 

ANMÄL DIG HÄR

Bindande anmälan men ej personlig. Avgiften faktureras och skall vara betald innan kurs.

Om Läraren Cecilia Hedström

Cecilia har med sina många år som yogalärare blivit en uppskattad och populär lärare. 2017 vann hon utmärkelsen Årets barnyogalärare på yogagalan och var även nominerad till Årets yogalärare.  Cecilia brinner för att få ut yogan till barn.

Hon har totalt över 1200 timmar yogautbildning i bagaget bland annat inom Mediyoga, Kundalini, Yinyoga, Hatha, Barnyoga och meditation. Hon har jobbat som yogalärare sen 2008 varav de senaste 10 åren på heltid och driver sedan 2014 studion Yogabolaget. Utöver detta har hon flera utbildningar i alternativ medicin och behandling samt har en bakgrund inom sjukvården.  Cecilia utbildar  även yogalärare på en 200h yogalärarutbildning samt leder yogaresor ett par gånger per år i egen regi.  Hon samarbetar även med Ving och anordnar yogaresor med dem.

Frågor om utbildningen, kontakta Cecilia på 070-7458123 eller på info@yogabolaget.se