YOGABOLAGET KIDS

Barnyogautbildning med terapeutiskt inriktning
med Cecilia Hedström

VARFÖR BARNYOGA?

I yogan får barnen utrymme att leka , vara kreativa, lära känna sig själva, varandra och livet i nya former. Syftet med barnyogan är att öka barnets välbefinnande och stärka självkänslan samt deras medvetenhet om kroppen. Barn utsätts för stress i olika former, yogan möjliggör för barn att hitta till ett lugn. Barnyoga skiljer sig från många andra aktiviteter eftersom den inte innehåller inslag av prestation utan skapar ett utrymme för barnen att vara.

Påbyggnadskurs (kräver grundkurs)

Här får du mer barnyoga, mer övningar och meditationer. (Ej sagor) För dig som gått grundkurs i barnyoga hos Cecilia el motsvarande utbildning. En kortare påbyggnadskurs som ger dig mer inspiration i barnyogans värld.

En dag full med energi och glädje men även stillhet och återhämtning. Magiska verktyg att förmedla till barn i olika åldrar. Musiken vi använder får du i en spellista på spotify. Material ingår. Frukt och fika ingår.

Nästa tillfälle  20/9 kl 9-13

Pris 990 kr inkl moms och material

ANMÄL DIG HÄR

Bindande anmälan men ej personlig. Avgiften faktureras och skall vara betald innan kurs. Vi ber dig stanna hemma om du är sjuk ( mot läkarintyg kan du delta på ett senare tillfälle) Max 10 pers per utbildning under hösten

Om Läraren Cecilia Hedström

Cecilia har med sina många år som yogalärare blivit en uppskattad och populär lärare. 2017 vann hon utmärkelsen Årets barnyogalärare på yogagalan och var även nominerad till Årets yogalärare.  Cecilia brinner för att få ut yogan till barn.

Hon har totalt över 1200 timmar yogautbildning i bagaget bland annat inom Mediyoga, Kundalini, Yinyoga, Hatha, Barnyoga och meditation. Hon har jobbat som yogalärare sen 2008 varav de senaste 8 åren på heltid och driver sedan 2014 studion Yogabolaget. Utöver detta har hon flera utbildningar i alternativ medicin och behandling samt har en bakgrund inom sjukvården.  Cecilia utbildar  även yogaläare på en 200h yogalärarutbildning samt leder yogaresor till Bali ett par gånger per år i egen regi.  Hon samarbetar även med Ving och anordnar yogaresor med dem.

Frågor om utbildningen, kontakta Cecilia på 070-7458123 eller på cecilia@yogabolaget.se