YOGABOLAGET KIDS

Barnyogautbildning med terapeutiskt inriktning
med Cecilia Hedström

VARFÖR BARNYOGA?

I yogan får barnen utrymme att leka , vara kreativa, lära känna sig själva, varandra och livet i nya former. Syftet med barnyogan är att öka barnets välbefinnande och stärka självkänslan samt deras medvetenhet om kroppen. Barn utsätts för stress i olika former, yogan möjliggör för barn att hitta till ett lugn. Barnyoga skiljer sig från många andra aktiviteter eftersom den inte innehåller inslag av prestation utan skapar ett utrymme för barnen att vara.

Fördjupningskurs Barnyoga

Krav: Grundkurs i barnyoga för Cecilia el liknande utbildning

Här fördjupar vi oss i den terapeutiska yogan. Att använda yogan terapeutisk med barn för tex ont i magen, ont i huvudet. Vad händer i kroppen när vi yogan, vilka effekter ger de olika positionerna. Meditationer och övningar för att balansera kroppen. Chakrasystemet och barns utveckling. Vi utforskar och lär oss förstå vårt energisystem och hur vi med enkla medel kan lösa blockeringar med hjälp av yoga och andning. Stress hos barn och unga , hur påverkar det.
Hur når vi barn med olika handikapp och hur kan yogan hjälpa dem.
Mer om Yoga med tonåringar från 13 år och uppåt. Vad händer som tonåring och hur kan yogan stötta.

Pris 4500 kr inkl moms och material
Early bird rabatt 1000kr (ska betalas i tid för att gälla)

Nästa tillfälle på Yogabolaget

3-4 sept  tider kl 10-16 lördag  9-15 söndag
early bird tom 1/7

26-27 nov tider kl 10-16 lördag  9-15 söndag
early bird tom 1/10

ANMÄL DIG HÄR

Bindande anmälan men ej personlig. Avgiften faktureras och skall vara betald innan kurs.
Utbildningen är i små grupper med max 12 pers i en stor sal

Om Läraren Cecilia Hedström

Cecilia har med sina många år som yogalärare blivit en uppskattad och populär lärare. 2017 vann hon utmärkelsen Årets barnyogalärare på yogagalan och var även nominerad till Årets yogalärare.  Cecilia brinner för att få ut yogan till barn.

Hon har totalt över 1200 timmar yogautbildning i bagaget bland annat inom Mediyoga, Kundalini, Yinyoga, Hatha, Barnyoga och meditation. Hon har jobbat som yogalärare sen 2008 varav de senaste 8 åren på heltid och driver sedan 2014 studion Yogabolaget. Utöver detta har hon flera utbildningar i alternativ medicin och behandling samt har en bakgrund inom sjukvården.  Cecilia utbildar  även yogalärare på en 200h yogalärarutbildning samt leder yogaresor till Bali ett par gånger per år i egen regi.  Hon samarbetar även med Ving och anordnar yogaresor med dem.

Frågor om utbildningen, kontakta Cecilia på 070-7458123 eller på info@yogabolaget.se