akuYin™ för sensommaren med Sofie Ringsten

 

Söndag 29/8 kl 9-12

akuYin för sensommaren

Yin yoga, guasha och akupressur är alla medel för att balansera kropp, sinne och själ. akuYin, skapat av Sofie Ringsten, slår ihop yin yoga med teorier och självläkningsmetoder från Kinesisk medicin, i förebyggande och återuppbyggande syfte, för djup vila, ett starkt organsystem och harmoniskt sinne.

akuYin för sensommar har fokus på yin yoga, guasha och akupressur för balansera våra matsmältningsorgan mage och mjälte, då dessa är förknippade med elementet jord och sensommar. Ett element som handlar om empati, näring, reflektion och klarhet i sinnet. Ett element och en fas i naturens säsonger som förbereder oss för att släppta taget om sommaren och göra oss redo för att gå in i höstens vilande yin energier. 

Vi praktiserar yin yoga positioner för att stimulera magens och mjältens meridianer, akupressur för dessa organ, samt övriga livsstilsråd för att leva i harmoni med sensommarsäsongen. Vi kommer även göra en skrivövning passande för denna säsong, så ta med anteckningsblock och penna.

Workshopen är öppen för alla med intresse för yin yoga och kinesisk medicin. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Yin yoga respekterar den enskilda kroppen med dess unika fysiska och mentala tillstånd. Workshopen ges på svenska

Pris 550 kr

ANMÄL DIG HÄR

OBS Tag med egen matta och filt samt en liten handduk att ha över bolstret. Begränsat antal platser
Bindande men ej personlig anmälan.

Sofie Ringsten

Före detta polis och elitidrottare inom kampsport. Yin yoga lärare och utbildare med sin bas på Yogayama Stockholm. Akupunktör utbildad i kinesisk medicin i Kina. Bor deltid på Maldiverna där hon bl.a. driver en yogaskola havsrelaterade projekt, grundat i sin kärlek för surfing. Skapare av YYFA (yin yoga for athletes) samt AkuYin™.

För mer information Sofie Ringsten: www.sofieringsten.com

Varmt välkommen!