akuYin™ för våren med Sofie Ringsten

 

Lördag 24/4 kl 10-13

Yin yoga, akupressur och gua sha är metoder för att balansera kropp och själ, med rötter i kinesisk medicin. AkuYin™ skapad av akupunktör och yin yoga lärare Sofie Ringsten, slår samman dessa verktyg och ger djup vila, näring och läkning till ditt system.

Centralt för kinesisk medicin och daoistisk filosofi är begreppen Yin-Yang och de fem elementen. Genom dessa teorier kan vi lära oss att leva i harmoni med de ständigt förändrande elementen som utgör varje aspekt av naturen, och som vi som människor är en integrerad del av och som har en direkt påverkan på vår hälsa. Enligt kinesisk medicin styrs elementet trä av leverns organsystem och tillhör vårsäsongen. När årstiden ändras från Yin på vintern till början på Yang under våren, måste vår lever-qi näras. Detta kan vi göra med bl.a. AkuYin™. 

I denna workshop kommer du lära dig yin yoga, s.k. self-tapping och akupressur för levern och gallblåsans meridianer. Teknikerna är utformade för att du ska kunna använda dessa även efter workshopen i ditt dagliga liv.

 

Workshopen är öppen för alla med intresse för yin yoga och kinesisk medicin. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Yin yoga respekterar den enskilda kroppen med dess unika fysiska och mentala tillstånd. Workshopen ges på svenska eller engelska beroende på deltagarna.

Pris 550 kr

ANMÄL DIG HÄR

OBS Tag med egen matta och filt samt en liten handduk att ha över bolstret. Begränsat antal platser och stort avstånd mellan mattorna i salen.
Bindande men ej personlig anmälan. Är du sjuk bokar du av genom att höra av dig till studion 0707458123 senast 6 tim innan för att slippa bli debiterad. Ej avbokning debiteras

Sofie Ringsten

Före detta polis och elitidrottare inom kampsport. Yin yoga lärare och utbildare med sin bas på Yogayama Stockholm. Akupunktör utbildad i kinesisk medicin i Kina. Bor deltid på Maldiverna där hon bl.a. driver en yogaskola havsrelaterade projekt, grundat i sin kärlek för surfing. Skapare av YYFA (yin yoga for athletes) samt AkuYin™.

För mer information Sofie Ringsten: www.sofieringsten.com

Varmt välkommen!