Migrän- och huvudvärksyoga

Måndagar 19.45-20.45

Ny kurs om 6ggr startar 23/9

Här är en kurs för dig som söker hjälp mot huvudvärk och migrän.

Du får lära dig enkla yogaövningar och meditationer som du kan använda i vardagen för att hantera din huvudvärk. Vi går igenom den djupt avslappnande yogiska andningen som reducerar stress och skapar balans i hela kroppen. Du får göra ett ayurvedatest som ligger till grund för din individuella yoga. När du gått kursen har du fått olika redskap som du direkt kan börja använda för att befria dig från smärtan.Migrän är tillsammans med spänningshuvudvärk ett av vår tids stora gissel.

Den här kursen är specialdesignad för dig med migrän eller återkommande huvudvärk. Migrän- och huvudvärksyoga är utformad av Per Söder, som själv slapp ur ett 40 år långt lidande med daglig migrän. Med yoga som verktyg har Per samarbetat i många år med Migränförbundet.Lärare på kursen har själv blivit av med många års migränanfall och spänningshuvudvärk med hjälp av den här yogaformen.
Ingår: Ett litet kompendium

Kurs om 6ggr 1490 kr, årskort  300kr rabatt
Ungdomar t.o.m. 19 år, pris: 990kr
Lärare: Cecilia Hedström
Email; info@yogabolaget.se

ANMÄL HÄR

Bindande anmälan men ej personlig.

Så här säger en av deltagarna som gått kursen:
Hej! Jag heter Ann Carlqvist och blir 57 år i februari och måste dela med mig av detta! Gick prova-på-gången i ”medicinsk yoga för migrän”29 augusti i Åkersberga med kursledare Cecilia.
Fick en sån positiv upplevelse av bemötande, lokalen och yogarörelserna, så jag fortsatte kursen hela hösten. Har haft migrän i snart 42 år, hormonell, med svåra attacker minst 1-2 ggr/månad.
Sedan jag började yoga har jag inte haft migrän på 4 månader, någon liten känning bara, som gick över dagen efter. Känner sådan befrielse och tacksamhet. Kunde aldrig tro att jag skulle få hjälp, för både min pappa och farmor hade migrän.
Ann Carlqvist