Gongretreat- en upplevelse utöver det vanliga

29/5 kl 22 – 30/5 kl 06 ca

 

Kom och sov till vibrationerna av Gongen.En hel natt ligger du ner och vaggas till ro av gongens ljupgående vibrationer. Medan du sover spelar Cecilia och Hanna på Gongarna. Vi kommer denna natt använda 4 st gongar.

Vi startar kvällen med en lättare soppmiddag kl 22
Därefter tonar vi in oss med ngr mantran innan du får lägga dig ner för nattens gongvila.
Vi kommer avsluta med en längre tystnad ca 30 min innan vi väcker dig för en lättare frukost, te och en bärsmoothie
 
Att tänka på, drick mkt vatten under dagen innan gongvilan.
 
I yoga salen finns yogamatta av ull och en liten kudde samt fleece filt. Ta med en tjockare filt /täcke om du vill, en kudde och om du vill ett liggunderlag att lägga under ullmattan. (obs allt måste vara rent och utan djurhår) Tänk på att inte ha parfym.
 
 
Om Gong
Gong är ett av våra äldsta instrument som har använts i tusentals år för att öka och fördjupa den mänskliga medvetenheten. Vibrationerna från Gong påverkar kroppen och alla dess energibanor. Det löser upp spänningar, blockeringar och stimulerar cirkulation. Resultatet är att känslomässig energi, känslor, som är bundna i kroppen omstruktureras. Gong skapar djup avslappning och frigör sinnet från ältande tankar. Gong öppnar garderoben och vibrerar ut gammalt skräp som t ex undanstoppade känslor, som i sin tur påverkar din grundläggande attityd, självkänsla och kroppshållning.
Låt dig översköljas av Gongens kraftfulla, läkande vibrationer. För ditt energisystem är det uppfriskande och renande som ett vitaliserande bad! En riktig ”latmans yoga”! Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från Gongen bära dig liksom vågor, där du surfar med.
 
 
Investering för denna natt 1590 kr
Årskort har 300 kr rabatt
 
Bindande men ej personlig anmälan
 
Lärare
Cecilia Hedström
Hanna Wretmark