FRISK SKÖLDKÖRTEL MED MANAYOGA®- FUNKTIONELL MEDICINSK YOGA 

LÖR 30 NOV KL 09.00-13.30

Frisk Sköldkörtel med ManaYoga® är en viktig och stärkande workshop för dig som lider av obalans i din sköldkörtel.

Ca 25% av alla kvinnor medicinerar någon gång under sitt liv med sköldkörtelhormon. Många av dessa mår trots behandling inte bra. Regelbundet utövande av yoga och meditation har visat sig effektivt kunna minska stress och bidra till en ökad hormonell balans.

Madeleine Wilhelmsson leder den populära workshopen “Frisk Sköldkörtel med ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga”. Madeleine är yogaterapeut och grundare av yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm. Hon är även skapare av självläkningskonceptet ManaYoga® som kombinerar flertusenårig yogisk kunskap med modern vetenskaplig forskning på yoga, meditation, antiinflammatorisk kost och näringsterapi.

Madeleine har egen erfarenhet av att läka från stress och sköldkörtelbesvär med yoga och meditation. Hon äter idag inga mediciner, mår bra och har normala värden på sina sköldkörtelhormoner.

Under workshopen går vi igenom:

– De vanligaste typerna av sköldkörtelobalanser

– Stressens påverkan på hormonsystemet

– Bra andnings- yoga- och meditationsövningar för sköldkörteln och den hormonella balansen

– Yogans energimässiga syn på varför vi får sköldkörtelproblem

– Vilken mat och näring som kan vara fördelaktig vid sköldkörtelobalanser

Extra fokus läggs på  tillstånden hypotyreos (underfungerande sköldkörtel) och den autoimmuna varianten s.k. Hashimotos. Inga förkunskaper av yoga eller meditation behövs för att delta i workshopen.

Yogamattor, te och frukt finns på plats. Elektronisk beskrivning av yogaövningar och meditation ingår i kursavgiften.

(De yogaövningar vi genomför i kursen finns även i videoformat i appen “ManaYoga”.)

Bindande men ej personlig anmälan.

Pris 1350 kr

Early bird tom 15/11 1150 kr

Faktura skickas .

Varmt Välkommen!

ANMÄL HÄR

 

Kundcitat från tidigare deltagare. (Kurse har fått 4,8/5.0 i omdöme)

”En så viktig workshop med riktig bra tips, råd och praktiska verktyg! Tänk om alla med sköldkörtelbesvär fick ta del av denna viktiga information. Jag är så tacksam att jag kom hit. Miljarders tack” – Karin

”Jag har gjort yogan från workshopen varje dag och nu efter bara 4 veckor har mina sköldkörtelvärden stabiliserat sig och min läkare tycker att jag kan ta bort min medicin. Fantastiskt! Jag är så glad att jag bokade in mig”  – Jenny

”Madeleine är en fantastisk yogalärare, så kunnig, inspirerade och närvarande. Jag känner att jag fick övningar och livsstilsråd för sköldkörteln som faktiskt har fungerat”