Compassion & Restorative Yoga

lördag 11/9 kl 10-13

Compassion eller medkänsla är ett förhållningssätt till livet där vi tränar på att möta oss själva med lite mer värme och förståelse, speciellt när vi har det svårt. För att göra det behöver vi ha mod och styrka att vara närvarande och möta det som händer, här och nu, i stället för att fastna o oro och rädslor.

Restorative är en stillsam praktik där vi stöttar kroppen till djupavslappning med hjälp av kuddar och filtar, och därmed ger förutsättning för återhämtning och återuppbyggnad.
Restorative yoga och compassion kompletterar varandra, genom att kombinera dessa två – insida och utsida, sinne och kropp – kan vi grunda oss själva och komma i kontakt med vår inre styrka och trygghet.
I denna workshop kommer vi fokusera på restorativepraktik med inslag av compassion. Syftet är att hjälpa dig få en djup återhämtning samtidigt som du får med dig ingångar till fortsatt självomhändertagande.
Workshopen är öppen för alla, ingen tidigare erfarenhet krävs. Workshopen ges på svenska.

Under hösten kommer Maria & Susanne hålla en 4 dagars utbildning på Yogabolaget, mer info här..
Anmäl både på WS och utbildning och få workshopen på köpet (OBS ska betalas innan workshopen)

Pris 550 kr för workshopen

Boka här

 

Medtag egen yogamatta och gärna en filt , ev en vattenflaska.
Bindande men ej personlig bokning. Du kan överlåta din plats till ngn annan men meddela byte till oss. Uteblivet deltagande faktureras. Vid sjukdom avbokning mot läkarintyg

Om kursledarna:

Maria Elmfeldt Öhrskog och Susanne Engren är aktuella med boken ” Vila i dig själv” som bygger på kombinationen compassionfokuserad psykologi och praktisk återhämtning med fokus på Restorative yoga.
För mer info och inspiration, se insta @compassionyogasthlhm
Maria är leg psykolog (KBT), psykoterapeut och specialist inom klinisk psykologi och jobbar med fokus på compassionfokuserad terapi (CFT). Hon är också yogalärare och undervisar i yin- och restorative yoga.
Susanne är ekonom och yogalärare och undervisar främst i hatha, restorative yoga och soma move. Hon är RYT 500 + 350 h advanced level 2 YT, Brahmani Yoga. Är även diplomerad Skogsbadsguide. Hon håller årligen retreats med inriktning mot återhämtning.
Både Maria & Susanne är några av få svenska yogalärare som är utbildade och certifierade av restorativepionjären Judith Hanson Lasater.
https://www.restorativeyogateachers.com/