Barnyoga 6-12 år

Torsdag kl 17.00-17.45 start v6   9feb

 

Under 45 minuter gör vi massor av skön yoga anpassat för barnets åldersgrupp.

Balans, motorik, koordination, andning, yogaövningar, avslappning och meditationer. Yoga för att stärka barnets glädje och självkänsla. Att hitta ett inre lugn! Ett inre lugnt rum som barnet alltid har tillgång till. När barnet har hittat en lugn plats i sig själv, så hittar det dit när helst det behövs. Även mitt i den snurrande vardagen.

I yogan får barnen utrymme att leka , vara kreativa, lära känna sig själva, varandra och livet i nya former. Syftet med barnyogan är att öka barnets välbefinnande. Barn utsätts för stress i olika former, yogan möjliggör för barn att hitta till ett lugn.
Barnyoga skiljer sig från många andra aktiviteter eftersom den inte innehåller inslag av prestation utan skapar ett utrymme för barnen att vara.

Till dig som vuxen: Vuxna är välkomna att vara med i mån av plats.  Du som vuxen som vill delta varje gång m ditt barn bokar en plats på kursen. Enstaka gång bokas via schema

Vi har aldrig åskådare i rummet. Är du med vill vi tacka dig för att du inte korrigerar eller rättar barnet under yogapasset! Då är det dags att släppa taget och ha kul.

 

Kurs: 45 min x 7 ggr
Pris för kursen:: 1190 kr
Enstaka gång bokas på schemat i mån av plats 200 kr/gång,

Årskort gäller ej
Klippkort gäller,1 klipp.

Uppehåll för sportlov. Sista gången 30/3

ANMÄL DIG HÄR

Lärare: Pernilla Ahlberg