Barnyoga 6-13 år

Onsdagar kl 17.15-18 start v 35 den 1/9

 

Under 45 minuter gör vi massor av skön yoga anpassat för barnets åldersgrupp.

Balans, motorik, koordination, andning, yogaövningar, avslappning och meditationer. Yoga för att stärka barnets glädje och självkänsla. Att hitta ett inre lugn! Ett inre lugnt rum som barnet alltid har tillgång till. När barnet har hittat en lugn plats i sig själv, så hittar det dit när helst det behövs. Även mitt i den snurrande vardagen.

I yogan får barnen utrymme att leka , vara kreativa, lära känna sig själva, varandra och livet i nya former. Syftet med barnyogan är att öka barnets välbefinnande. Barn utsätts för stress i olika former, yogan möjliggör för barn att hitta till ett lugn.
Barnyoga skiljer sig från många andra aktiviteter eftersom den inte innehåller inslag av prestation utan skapar ett utrymme för barnen att vara.

Till dig som vuxen: Vuxna är välkomna att vara med i mån av plats, 175kr /gång och vuxen. Du som vuxen som vill delta varje gång m ditt barn behöver boka en plats på kursen då vi har färre platser i år än tidigare pga Covid 19.

Vi har aldrig åskådare i rummet. Är du med vill vi tacka dig för att du inte korrigerar eller rättar barnet under yogapasset! Då är det dags att släppa taget och ha kul.

Av hygienskäl rekommenderar vi att ha en egen yogamatta, det finns att köpa till bra priser i butiken i studion. Det finns även lånematta som ingår i kursen. Under våren är det begränsat med platser  i salarna.

Kurs: 45 min x 15 ggr
Pris för kursen:: 1890 kr Barn och vuxen tillsammans betalar 3200kr
Enstaka gång bokas på schemat i mån av plats 175 kr/gång,

Årskort gäller ej
Klippkort gäller,1 klipp.
Ungdomsklippkortet gäller 1 klipp

Uppehåll för höstlov v 44

ANMÄL DIG HÄR

Lärare: Pernilla Ahlberg

E-post: info@yogabolaget.se
Telefon: 070-7458123