BARNYOGA 3-6 år-  vi kommer m ett nytt kursdatum inom kort

maila gärna intresse till info@yogabolaget.se

Söndag kl 16-16.30

 

Under ca 25 -30 minuter gör vi massor av skön yoga anpassat för barnets åldersgrupp. Balans, motorik, koordination, andning, yogaövningar, avslappning och meditationer. Yoga för att stärka barnets glädje och självkänsla. Att hitta ett inre lugn! Ett inre lungt rum som barnet alltid har tillgång till. När barnet har hittat en lugn plats i sig själv, så hittar det dit när helst det behövs. Även mitt i den snurrande vardagen.
I yogan får barnen utrymme att leka , vara kreativa, lära känna sig själva, varandra och livet i nya former. Syftet med barnyogan är att öka barnets välbefinnande. Barn utsätts för stress i olika former, yogan möjliggör för barn att hitta till ett lugn. Barnyoga skiljer sig från många andra aktiviteter eftersom den inte innehåller inslag av prestation utan skapar ett utrymme för barnen att vara.

Till dig som vuxen: Vuxna är välkomna att vara med för att yoga,Vi har aldrig åskådare i rummet. Är du med vill vi tacka dig för att du inte korrigerar eller rättar barnet under yogapasset! Då är det dags att släppa taget och ha kul.

Kurs: 30min x 6ggr start v 45
Pris för kursen: 590 KR
Drop in: 150 kr/gång, endast i mån av plats, föranmäl. Vuxen 75 kr/ gång eller årskort.

ANMÄL DIG HÄR

Lärare: Jessica Ternström
0735018241

E-post: Info@yogabolaget.se