YOGA RETREAT BALI UBUD 14/3-21/3 2020

14/3-21/3 2020 Plats kvar

22/3-29/3 2020 Fullbokat

 

Följ med Cecilia på en fantastisk yogaresa till magiska Bali och staden Ubud.
Det perfekta stället för att dyka djupare in i yoga och meditation. Vi kommer bo på Liyer Spirit house, även känt från filmen Eat Pray Love. Här bor vi enkelt i en fantastisk miljö, ett litet paradis precis utanför kärnan av Ubud.
(Vi kommer fira Balinesiskt nyår onsdag den 25/3. Detta innebär en dag i tystnad när vi kör lite längre yoga och meditation. Kvällen innan är det Oogoh Oogoh festival.Gäller endast resan 22-29/3)

I resan ingår
– Yoga / meditation morgon och kväll
– Dubbelrum inkl frukost (enkelrum mot tillägg)
– Massage med ett blombad
– Utflykt till Water Temple (allt ingår)
– Fri tillgång till vatten

Yogastilen är lugn och ger närvaro, energi och djup avslappning. Vissa av yogapassen (flöden) är fokuserade på rörelser som hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter. Vi har två yogapass varje dag, ett på morgonen och ett på eftermiddagen. Varje pass avslutas med meditation. Yoga stilen är en mix av mjuk hatha flow ,Kundalini/ mediyoga, Yinyoga.

Boende Liyer Spirit House
Ett litet mysigt ställe, drivs av Ketut Liyers familj, känd från filmen Eat pray love. Här blir du som en i familjen. Personalen som jobbar här är fantastisk och hjälpsam och står till förfogande med allt du behöver. Passa på att få en palmreading av Ketuts son Newman.
Boendet är i dubbelrum i enkel stil. Varje rum har eget badrum med dusch. Här finns även en liten pool som man kan hänga vid de lediga stunderna då vi inte yogar, eller är på utflykt.
Liyer Spirit House har även ett spa där du kan få dig en härlig massage el ta ett blombad, en sådan behandling ingår. Massagen ges av underbara Komang som alltid strålar som en sol och får dig att må bra.
Vi har endast frukost inkluderad i boendet samt fri tillgång på vatten.

Lunch och middag går vi ut och äter gemensamt. Vi kommer även göra ett besök i Monkey forest och åka till Tegalang Ricefields, kostar utöver men det är inga stora summor, runt 50 kr.
Givetvis kommer det finnas tid att bara gå runt i Ubud och för shopping för den som vill.

Resan
Cecilia kan hjälpa till att ordna med flygbiljetter och transfer. Kostnad från flygplatsen till Ubud är ca 250 kr per bil , resan tar ca 90 min. Du får mer information vid bokning av Cecilia.
Vill du komma ner nån dag tidigare el stanna längre så kan rum ordnas mot extra betalning, alt går det att bo på stället brevid. Bara säg till så hjälper Cecilia till med det.

Pris
11900 kr, bokningsavgift vid anmälan på 1900 kr är ej återbetalningsbar.
Early bird, 8900 kr vid bokning innan 1/10 2019.
Enkelrumstillägg 1000 kr

Boka din plats HÄR el genom att maila Cecilia på info@yogabolaget.se
Bankgiro 725-0525 uppge bali och ditt namn
Kvitto fås när slutbetalning är gjord och återbetalas ej vid sjukdom el dyl.
Vid sjukdom el dyl är det dina egna försäkringar som gäller.

Begränsat antal platser max 10 personer

Bra att tänka på
Se över dina vaccinationer (twinrix är det du behöver)
Du behöver ha ett pass som gäller minst 6 månader vid hemresan.
Mer info, packlista mm får du vid anmälan.
För frågor
Ring el maila Cecilia 070-7458123 info@yogabolaget.se