Workshop restorative: Hurry Up to Relax

Lördag 6/4 10-12.30

Restorative Yoga är kanske världens skönaste workshop. Här ges du möjlighet att under längre tid att slappna av i kropp och sinne på ett djupare och läkande plan. Vi vilar länge i sköna positioner (ca 10-25 min) där kroppen stöttas upp av så kallade ”propps” (bolsters, kuddar, block och filtar) och i varje position får kroppen möjlighet till maximal avspänning.Essensen i restorative yoga utgörs av vila och återhämtning. Under denna restorative workshop bjuds man in att stanna upp, koppla av och finna stillhet. Med hjälp av olika yogapositioner skapas förutsättningar för kropp, nervsystem och sinne att varva ner och påbörja återuppbyggnad och återhämtning.

Sarah Jonsson är drottning av restorative och hennes Restorative klasser har blivit kända över hela Stockholm. Hon håller även Yogalärar utbildningar. Sarah Jonsson har undervisat olika former av hathayoga sedan millennieskiftet och är verksam både i Sverige och utomlands.
Hon har en beteendevetenskaplig bakgrund med examen i psykologi, med inriktning stress och coping strategier.
I drygt tio år har Sarah studerat terapeutisk yoga tillsammans med Judith Hanson Lasater, pionjären inom Restorative i väst, och assisterar även vid ett flertal av Judiths utbildningar runt om i världen.

Pris 590 kr
Årskort har 90 kr rabatt

Begränsat antal platser.
Föranmälan är obligatoriskt och bindande men ej personlig

ANMÄL DIG HÄR